Uusi avaus

Pidin aikoinaan F1-aiheista kolumnipalstaa http://www.varikko.org sivustolla. Jossain vaiheessa en muiden kiireiden takia enää ehtinyt kirjoittaa sinne kaikkea mitä halusin. Vähitellen kolumneja ilmestyi harvemmin ja sitte koko homma loppui. Jälkeenpäin sain useita viestejä joissa toivottiin kolumneille jatkoa! Se oli yllättävää, koska en ollut koskaan ajatellut, että juttujani kukaan lukisi. Enimmäkseen tein niitä omaksi ilokseni. Tunnustan, että siinä oli sitäkin, että pääsin pätemään, koska ymmärsin formuloiden tekniikasta ja tapahtumien syistä ja seurauksista useimmiten enemmän kuin maikkarin F1-tiimi.

Niin tai näin, nyt yritän tehdä uuden aloituksen. Tällä kertaa pitkien perinpohjaisten ja teknistenkin artikkelien sijaa kokeilen blogimuotoista viestintää. Saas nähdä miten äijän käy…

2 responses to “Uusi avaus

  1. Jos todella WTCC, DTM, WEC, NASCAR, FIA GT ym proto/gt/touring sarjoista, niin kuskeista, tiimeistä, historista jne kirjoittelet, niin tuee kyllä luettua. Harmittaa lähinnä että suomalaiset ova yleensä kanssa F1/WRC tai ei mitään. Itseäni enemmän kiinnostaa noi gt/proto/touring sarjat, vaikka myös F1:siäkin seuraan. Pidäis melkein olla Englantilainen, Ranskanlainen tai Saksalainen, että noista muista pystyisi kirjottelemaan enempi täällä suomessa. Toki F1-Forum suomessa on noille muille luokille paras paikka ja yks englantilainen hyvä foorumi hyvä. Eritoten olen LMP1 autojen fani. Kuskipuolelle en oo koskaan kannattanut tavallaan suomalaisia, vaikka F1:sten ulkopuolisissa sarjoissa heitä seuraankin.

    • Todennäköisesti en ehdi seuraamaan muita sarjoja niin tiiviisti, että minulla olisi kompetenssia kommentoida niitä kovinkaan syvällisesti. Ja pelkissä kisatulosten luettelemisessa ei ole järkeä, koska ne näkee muualtakin. Toki seuraan GP2 ja GP3 sarjoja ja muitakin pikkuformulaluokkia, ja saatan niistä jonkun kommentinkin ajoittain heittää.

      WTCC, Nascar, ja monet muutkin koppiautosarjat kiinnostaa minuakin. siksi on sääli, ettei niitä huomioida nykyistä enempää Suomessa. Jos löytyy vapaaehtoisia ja osaavia ihmisiä, esim 1 hlö jokaista sarjaa kohti ja saadaan työnjaosta sovittua, niin miksei sivustoa voisi kehittää laajemmaksikin. Käyttäjiähän tänne julkaisupalikkaan saa eri käyttöoikeuksilla luotua kai reilustikin. Toisaalta, edellisen ”mennään tuosta suon yli että heilahtaa” kokemuksen viisastamana, etenen homman kanssa varsin rauhallisesti tällä kertaa. Aika näyttää miten käy…

      Ismo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s